Menu

Egyéb szolgáltatások

Honlap és alkalmazás tesztelés

Minden általunk készített szoftvert csak alapos tesztelés után adunk át ügyfeleinknek. Bizonyos esetekben, főleg a nagy látogatottságra és nagy adatmennyiség kezelésére tervezett rendszerek esetén speciális teljesítménytesztek elvégzése is szükséges.

Bővebben

Karbantartási munkák

Honlapjaink elkészítését, alkalmazásaink fejlesztését követően is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel. A rendszerek működését bizonyos időközönként újra ellenőrizzük, az esetleges, utólag előbukkanó hibákat a lehető legrövidebb időn belül javítjuk.

Bővebben

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) valamint a keresőmarketing (SEM) célja az, hogy a megrendelő honlapját a keresőmotorok (Google, Yahoo!, Bing, stb.) megtalálják, illetve a találatok listáján minél előbb megjelenítsék. Bármilyen jellegű honlapról legyen szó, alapvető cél az, hogy minél többen rátaláljanak. Az új látogatók száma nagymértékben befolyásolja az ügyfelek, valamint az eladott termékek számát, ez által a vállalkozás profitját, valamint cége fejlődését is.

Bővebben

Logó és arculattervezés

A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. Elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között.


A logó lehet egy szöveges felirat, a szolgáltatás vagy cég neve, akár szlogennel, vagy tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is. Utóbbi esetben magát az ábrát használhatják önmagában is, a nevet elhagyva, hiszen egy kellően bejáratott, ismertté tett márkajelzés a cég nevének feltüntetése nélkül is egyértelműen jelölhet.

Bővebben

Webtárhely

Szervereink konfigurációja: Hat magos processzor, 32 GB kapacitású RAM memória, 4 darab 15.000 RPM fordulatszámú, RAID 6 merevlemez
Fizikai elhelyezkedés: a GTS Telecom (gts.ro, gts.hu) bukaresti adatközpontja

Tudjuk, mennyire körülményes áthelyezni egy honlapot egyik tárhelyszolgáltatótól a másikhoz. Ezért ha minket választ, ingyenesen átköltöztetjük honlapját előző szolgáltatójától a mi szerverünkre.

Bővebben

Kérjen egyedi ajánlatot, örömmel részt vennénk a következő projektjének fejlesztésében.Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, legtöbb 24 órán belül válaszolunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!