Menu

Logó és arculattervezés

A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. Elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között.


A logó lehet egy szöveges felirat, a szolgáltatás vagy cég neve, akár szlogennel, vagy tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is. Utóbbi esetben magát az ábrát használhatják önmagában is, a nevet elhagyva, hiszen egy kellően bejáratott, ismertté tett márkajelzés a cég nevének feltüntetése nélkül is egyértelműen jelölhet.


Az InnoWEB nem csak logó és arculattervezést vállal, hanem azok alkalmazásainak elkészítésében is segítséget nyújt (névjegykártya, levélpapír, faxpapír, boríték, számlanyomtatványok, cégtábla, ajándéktárgyak, stb.)

Logó referenciák:

thumb_carassia-logo thumb_Chica-Bom-Bom-logo thumb_Molloy-logo thumb_Dumbravioara-logo thumb_Huxley-Kent-logo thumb_Salt-Lake-City-logo thumb_Casey-Warren-logo thumb_Modern-Bohemian-logo thumb_Duna-Csarda-logo thumb_Gizmo-Online-logo thumb_Pedion-logo thumb_Web-Connect-logo thumb_Johann-Stan-logo thumb_Tunder-Ilona-logothumb_Dinaes-Boutique-logo thumb_Orgopa-logoLogó és arculattervezésben partnerünk: Tövisi Daniel

Kérjen egyedi ajánlatot, örömmel részt vennénk a következő projektjének fejlesztésében.Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, legtöbb 24 órán belül válaszolunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!