Menu

Alte servicii

Testările aplicaţilor şi paginilor web

Proiectele dezvoltate de noi le predăm clientului după testări meticuloase. În anumite cazuri, mai ales în cazul softurilor proiectate pentru un număr mare de vizitatori şi procesare de mari cantităţi de date, sunt necesare testări speciale de performanţă.

Citește mai departe

Optimizări pentru motoarele de căutare

Scopul optimizării pentru motoare de căutare (SEO) şi a internet marketingului (SEM) este, ca pagina clientului să fie găsită de motoarele de căutare (Google, Yahoo!, Bing, etc.) şi să fie afişată pe lista lor de rezultate într-o poziţie cât mai favorabilă. Indiferent de natura paginii, scopul de bază este ca ea să fie găsită de cât mai mulţi. Fiecare nou vizitator este un potenţial client, având ca efect creşterea numărului produselor şi serviciilor valorificate.

Citește mai departe

Logo şi identitate de firmă

Un logo, numit uneori și siglă, este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizații, a unui eveniment etc.

Logoul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente. Un logo al unei întreprinderi trebuie să fie clar de recunoscut și să se identifice cu o caracteristică pentru întreaga întreprindere.

Citește mai departe

Găzduire web

Configuraţia serverelor noastre: Processor 6 core, Memorie RAM de 32 GB, 4 hard disk-uri 15.000 RPM, RAID 6
Locație fizică: datacenter-ul GTS Telecom, Bucuresti (gts.ro)

Ştim cât de problematică este mutarea unui site de la un prestator de servicii la altul. Noi ne ocupăm gratuit de transferul site-ului Dvs. pe serverul nostru.

Citește mai departe

Cereți o ofertă acum, am fi fericiți să participăm la dezvoltarea următorului proiect al Dvs.Procesul de ofertare nu implică nici o obligație, vă răspundem în cel mult 24 de ore.

Contactați-ne acum!